Matka Marie, nejněžnější,nejláskyplnější a nejmilosrdnější bytost mezi nebeskými Mistry. Jako matka
má velké pochopení pro ty, kdo se starají o děti a potřebují s nimi pomoc, pomáhá také s plodností a léčením vůbec. Často přichází při mých terapiích, které se týkají žen a dětí a přidává k léčení svou lásku. Při svém výkladu používám karty Marie, královna andělů od Doreen Virtue. Jde vždy o jedno motivující téma na několik příštích dnů.

Dávání a přijímání

Cítíte se nespokojeně? Proč to tak je? Zamysleli jste se nad tím? Nespokojenost vychází z nerovnováhy. Někde je toho víc a naopak, někde dáváte víc a co dostáváte? Pracujete hodně, je vaše pracovní úsilí nadměrné a necítíte se za to oceněni? Možná je to proto, že jste na sebe zapomněli. Zapomněli jste, že život není jen o dávání, vydávání se ze sebe, ale je to i o tom umět přijímat. Tolik z vás to takhle má nastavené! A je mi z toho smutno, vždyť na světě je pro všechny hojnost, jen se musíte naučit tuto hojnost přijímat.
Také si musíte odpustit i jen to, že na to myslíte, že byste se mohli mít lépe. Ano, někteří se bojí i jen pomyslet, natož snít o větším příjmu, větším domě, lepší práci..o své spokojenosti. Vaše programy jsou nastaveny tak, že si ani neumíte sami sebe představit, jaké by to bylo. Programy dogmat, že nejdříve musíte myslet na druhé a teprve potom na sebe! Nene, přátelé, první jste vy! Je to ten známý příklad instrukcí pro případ havárie letadla - pakliže letíte s dítětem a nastane krizová situace, jako prvnímu, komu nasadíte masku, jste vy sami. Jako udušení byste už nikoho nezachránili! A tak je to i v životě. Začínáme od sebe. Jděte dnes k zrcadlu a zastavte se u něj, podívejte se sami sobě do očí, jako na svého nejlepšího přítele. Co vidíte? Co si poradíte? Jste -li na pochybách, jak na to, jsem tu pro vás, zavolejte mě, prosím, do svého života a já vám velmi ráda napomohu ke zlepšení této nerovnováhy.
Nácvik přijímání je ale velmi jednoduchý, s tím můžete začít klidně i sami. Hojnost není jen ve smyslu finančním, ale je to i hojnost zážitků, přátel, jídla, oblečení, přírody...cokoliv vás napadne. A pozor hojnosti může být i (paradoxně) nedostatek, špatných zážitků, špatných lidí kolem vás. Je to o vašem smýšlení. Takže přepněte se do plusu. Usmějte se na někoho, třeba vám to oplatí. Pomluvte několik zdvořilých slov s cizími lidmi a může se stát, že se z nich stanou vaši přátelé, někdo z nich vám nabídne lepší práci. Seberte ten papír, co se tu válí, třeba inspirujete další a můžete o tom napsat...atd. Jsou to drobné maličkosti, třeba jako veselý pozdrav a z maličkostí se skládá celek. Zkuste to a půjde to, rozběhne se to samo, protože vaše tělo vám dá signál, že takhle se mu to líbí a v takových pěkných situacích jemu prostě dobře, hezky. Odpusťte té malé osůbce ve vás, že chce víc. Chtějte víc! A věřte, sněte, dívejte se na sebe každý den a pozorujte, jak se mění váš výraz ve tváři a nebude to trvat dlouho a na toho “nejlepšího přítele” v zrcadle se budete smát.
Chtěla bych ale ještě říci, že jsou i lidé, kteří naopak zase jen dostávají a berou a nejsou schopni se podělit. To je druhý extrém a také není dobrý. I vy, kdo jste takoví, byste měli zkusit úsměv, pozdrav, aniž byste čekali odpověď. Prostě jen tak, pro radost a lepší pocit. Pusťte někoho v obchodě před vás, když máte plný košík a on jen jeden pytlíček. Tato minipomoc se vám může vrátit, až to budete potřebovat. Ale! Učte se to! Bude se vám lépe dýchat.
Mám vás velmi ráda, jsem tu pro vás, ráda vám pomohu se vším, co vás trápí. Přestaňte se bát milovat se a mít ze sebe radost.



Nejste na to sami, všudypřítomná energie Vesmíru i Matky Země je s vámi.
"Naciťte si to!"
Laskavé dny příští!
Viki